Ny version av floraväktarappen

Nu har vi äntligen publicerat en ny version av floraväktarappen. 

Ni som använde appen förra säsongen kommer att känna igen er. Men vi har gjort en del förbättringar. De stora skillnaderna handlar om prestanda och stabilitet.

I appen kan man se vad det finns för floraväktarlokaler i närheten av där man befinner sig eller en annan plats som man väljer. Man kan välja att visa lokaler för en specifik art eller alla floraväktarlokaler. När man klickar på en lokal får man fram information om lokalen och tidigare besök där. Man kan också rapportera sina floraväktarfynd direkt i appen. 

Info om hur man använder appen finns under en egen flik i appen. Det mesta är dock självinstruerande.

Det är olika i olika telefoner men mest troligt kommer den nya versionen inte automatiskt till din telefon. Avinstallera den version du har och ladda ner den nya från App Store eller Google Play. Appen fungerar för både Adroid och iPhone. Dock fungerar den inte med Huawei, eller i alla fall inte alla modeller av Huawei.

Om du ännu inte är floraväktare så kanske detta är ett bra tillfälle att börja. Här hittar du mer information om vad floraväkteriet är och hur man gör: https://svenskbotanik.se/floravaktarna/