WEBBUTIKEN lägger ner- REA

SBF:s webbutik lägger till ner till sommaren.
Det är tyvärr väldigt svårt att få ekonomin med webbutiken att gå i hop. Vi kan inte konkurera med de stora bokhandlarna gällande priser, inte ens på de böcker vi själva producerar.

Med vår egen produktion kan vi matcha priset på själva boken, men då vi behöver debitera frakt blir det dyrare för er medlemmar att köpa boken hos oss.

Botaniklitteratur och vårt bokförlag ligger oss dock varmt om hjärtat och vi slutar inte med något av dem.

Egen försäljning: kommer att ske vid mässor, konferenser och även på nätet i samband med att nya böcker släpps

Vi kommer att ta fram en portal/sida med främst botanikböcker, men även andra böcker inom bland annat naturvård kan komma att dyka upp så småningom.
Vid varje bok kommer det att finnas information om var man kan hitta den till försäljning, eller om den är tillgänglig på något annat sätt.

Vi släpper en liten förhandstitt på den nya sidan med botanikböcker.
OBS! den är fortfarande under utveckling, just nu är det främst böcker från eget förlag, men fler kommer.
Har du något tips på en bok som ska finnas där? Ser du något tokigt, vet du var man kan hitta en bok som är slutsåld? hör av dig till oss på kansliet, så ska uppdatera informationen på sidan.

https://svenskbotanik.se/botanikbok

UTFÖRSÄLJNING – REA

Det finns en del böcker i våra lager som letar efter nya hem, samt en del böcker vi inte kommer kunna säljas efter att webbutiken har stängt, då det inte är våra böcker. Därför har vi lite rea i butiken medan den är kvar.

Använd koden SLUTREA20 för 25% på utvalda böcker

Till webbutiken